Muziek
in de wacht

klanten:

Waarvoor?

Een klant in de wacht zetten is geen noemenswaardige gewoonte. Uit veel onderzoeken blijkt dat ze een beller niet graag in de wacht zetten en dat het in de wacht zetten van een beller een negatief effect heeft op het bedrijf. In veel gevallen is het echter onvermijdelijk om de klant in de wacht te zetten. Enorme telefoonstroom, verwerking van verzoeken en gesprekken met managers zijn slechts enkele van de redenen waarom operators belangrijke klanten in de wacht moeten zetten.

Om het belang van wachtmuziek te begrijpen, moet u weten wat de kans op schade is zonder muziek. Volgens onderzoeken van vertrouwde bronnen zet de telefoniste de beller 15 minuten per dag in de wacht. Ongeveer 55% van de bellers kan ophangen als ze langer dan 30 seconden in de wacht staan. Bovendien is het onwaarschijnlijk dat een derde van de klanten terugbelt nadat een gesprek is onderbroken. Kunt u het totale bedrijfsverlies tellen?

Red uw bedrijf met wachtmuziek. Het maakt alleen een einde aan alle nadelen van het vasthouden van de klant. Ten eerste worden klanten het nooit beu om stil in de wacht te worden gezet. Ten tweede kan de wachtmuziek een zakelijke toon worden en uw klanten een idee geven van de reputatie van het merk. Daarnaast kun je promotionele aanbiedingen spelen die betere verkoopkansen bieden.

vraag een vrijblijvende offerte aan