Aangepaste begroetingen en IVR opnamen

Aangepaste begroetingen en IVR opnamen

klanten:

Wat is een IVR?

Een interactieve spraakrespons (IVR), vertelt de beller hoe hij door het telefoonsysteem moet navigeren. Leg via spraakopname de routes uit die de beller kan volgen en moedig hem aan om één bestemming te kiezen.

Veiligheid

Mogelijk moet u informatie met uw klanten delen die u niet met uw provider kiest delen, zoals pincodes voor telefoon-ID's en andere gevoelige informatie. IVR is een zeer veilig medium om dergelijke belangrijke informatie met klanten te delen.

Minimale mankracht

De IVR-functie werkt zonder menselijke tussenkomst, waardoor u de telefoontjes van uw klanten kan afhandelen heel efficient kunt.

Gespreksopnamen

Het IVR-gesprek kan worden opgenomen in de cloud, evenals de input van de beller. Toegang tot de records kan worden verleend door de beheerder van uw Bellqcentrale.

Kostenbesparend

Onze gehoste IVR-oplossingen zijn veel kosteneffectiever.

Real-time updates

Het voordeel van in de cloud gehoste IVR's is dat ze geautoriseerde gebruikers realtime updates over prestaties en productiviteit nummer bieden.

Aangepaste begroetingen en IVR opnamen

Door aangepaste begroetingen, berichten en verschillende keuzes op te nemen, kunt u een meer persoonlijke ervaring bieden wanneer uw klanten uw bedrijf bellen. 

In een typisch IVR-scenario wordt de beller eerst begroet met een welkom tekst. Na de begroeting wordt uw beller gevraagd een keuze te maken uit een reeks opties (bijvoorbeeld “kies 1 voor verkoop, kies 2 voor support…”). Bellers worden automatisch doorgeschakeld naar het toestel of afdeling.

Hier is een voorbeeld van een audiobestand:

 

 

Hoe kunnen we helpen?