verkrijgbaar bij u in de buurt!

Servicepunten

Zowel de bellQ Blueline centrale als de serie telefoontoestellen zijn via uw lokale dealer verkrijgbaar. Wij vinden het van groot belang dat ons unieke product ten volle wordt benut. Wie kan u hierin beter adviseren dan uw eigen IT specialist of communicatie expert? Het is van meerwaarde dat uw leverancier uw bedrijf kent of leert kennen om de bellQ Blueline optimaal te benutten.

Wij controleren en helpen onze dealers bij de voorbereiding om installaties zorgeloos te laten verlopen.

 

GEBRUIKSGEMAK STAAT VOOROP

Doordat de software in Nederland wordt ontwikkeld is de Blueline erg gebruiksvriendelijk. In een wereld die zo extreem innovatief is en waarin de mogelijkheden explosief blijven stijgen is het erg belangrijk om uitermate ergonomisch te zijn en te blijven!

 

Alle apparatuur wordt getest en geprogrammeerd door bellQ voordat de dealer het bij de klant gaat installeren.

 

ervaring

Door het bundelen van de jarenlange ervaring en de expertise van een aantal partijen zijn we tot de bellQ Blueline gekomen. Nog steeds staan al onze ontwikkelaars elke dag te popelen om nieuwe software uit te testen. Deze centrale kan eenvoudig op maat gemaakt worden. U vraagt, wij programmeren, zélfs als het gaat om een behoefte die nog nooit van een oplossing is voorzien!

 

MAAK KENNIS MET ONS

Zowel technische als verkoop ondersteuning per telefoon/mail en op locatie is mogelijk.