ONZE PRODUCTEN

bellQ blue-line centrale

Het hart van uw communicatie. Ons paradepaardje levert u ongekend veel mogelijkheden en is bovendien erg zuinig. Met een stoomverbruik van 2 watt per uur mogen we spreken van een mileuvriendelijk apparaat dat bovendien uiterst betrouwbaar is gebleken. Kijk eens naar de eindeloze lijst opties die deze centrale voor u in petto heeft!

LEES MEER >>

bellq BQ-t48g

Dit futuristische IP toestel biedt een scala UC oplossingen zoals aanwezigheidsstatus, planning, chatten en video. Bijkomend voordeel is de ondersteuning van een bluetooth headset.

LEES MEER >>

Bellq BQ-t46G

Een zeer revolutionair IP telefoontoestel. Speciaal voor intensief professioneel gebruik. Dit nieuwe ontwerp bevat een hoog resolutie TFT kleurenscherm. Dit zorgt voor een prettige visuele beleving.

LEES MEER >>

bellq BQ-t42G

Eenvoudig toegang tot uw voicemailberichten, gesprekregistratie, interne telefoonboeken en 2xGigabit etheraansluiting, geïntegreerd PoE zijn zomaar een paar functies van dit zeer elegante en veelzijdige toestel. Ondanks de talloze mogelijkheden is het toestel eenvoudig in gebruik.

LEES MEER >>

bellq w52p

Dit kleine draadloze toestel biedt veel mogelijkheden, zoals een haarzuiver 1.8 inch kleuren beeldscherm en 5 SIP accounts. Laat u dus niet leiden door het formaat, maar geef deze professionele compacte alleskunner een kans.

LEES MEER >>

Bellq BQ-t19p

Ons antwoord op geavanceerde toestellen. Door de keuze van kwaliteitsmaterialen en een royaal LCD scherm garanderen we een prettig  gebruik.

LEES MEER >>

Bellq Mobile connect

Met uw gsm bellen alsof u op kantoor bent, met alle functies van een kantoortelefoon.

LEES MEER >>