bellq MOBILE CONNECT

bellq MOBILE CONNECT

Dé oplossing

REVIEW

"Dit is een geniale oplossing voor alle thuiswerkers!"

IN HET KORT

neem contact met ons op

De draadloze verlenging van een kantoor-telefoon

Met uw gsm bellen alsof u op kantoor bent. Dual-Ring, Tandem-Ring, Doorschakelen, Groepsoproepen, Voicemail, ect, ect, dus met alle functies van een kantoor telefoon, “virtual-office”. Ook het bezetlampenveld en het receptiescherm geven de status van het Mobile Connect toestel aan.
Mobile Connect van bellQ kan met een bestaand gsm abonnement en met een willekeurig gsm toestel van elke provider of zelfs met een vast toestel. Een Smartphone of internet is hierbij dus geen verplichting.
Het te koppelen telefoonnummer dient éénmalig aan het bellQ telefoon-systeem te worden aangemeld, en daarna gekoppeld te worden aan een vast kantoor (intern) nummer. Dit alles is eventueel nog te beveiligen met een extra pincode zoals bij Voicemail.
De koppeling van kantoor en het mobiele nummer zit niet in de Cloud, maar wordt afgehandeld in het bellQ telefoonsysteem, het is dan een tweede (draadloze) kantoor toestel.
Mobile Connect is de perfecte oplossing waar de interne dekking van een WIFI of DECT draadloze telefonie oplossing niet voldoende is. Tevens is Mobile Connect de oplossing voor een flexibele-werkplek of thuis-werkplek.

Voor Mobile Connect van bellQ is er ook een Smartphone APP, Groundwire is er voor Iphone en Android. Ook kan deze APP gebruikt worden als WIFI-toestel op afstand in de bellQ-VPN omgeving van het telefoonsysteem.